FRAMGÅNG KOMMER FRÅN EN GOD PLANNERING

2013-11-19 @ 21:38:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Att försöka nå sina mål utan att man har en plan är som att gå in i mörket utan ett ljus och hoppas på att man ska hitta dit man vill. "Part of succes is to have a plan of attack" - Greg Plitt.
Jag gjorde dagen enkelt genom att planlägga min träning och kost som jag bara följde rakt av. På detta sättet sparade jag massa tid och min energi och fokus förbrukades på det nödvändigaste.. #HardWorkEveryDay =P
 
MorgonCardio: Körde på mitt sponsrade gym så jag slapp skitvädret.
Crossfit: Idag hängde jag med Alex på wod som innehöll "The Seven". Sju övningar, sju rep på varje, sju varv och detta på tid. Grymt kul som vanligt då jag hamnade på 21:20 min efter att ha gett allt jag hade och krigade så att jag till o med började blöda mitt under passet - tjocknajs!

#BleedingBicBoii
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

INGENTING ÄR OMÖJLIGT - FITNESS TRANSFORMATION

2013-11-19 @ 10:00:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)

#whatsYourExcuse!?

#AsianPower


NY SPONSOR

2013-11-18 @ 22:02:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Veckan kunde inte börjat bättre då jag fått ett Nytt Sponsor på det lokala fitnessgymmet Hälso Studio. Det är ett gym jag tränat sedan jag fortfarande var pojke och det glädjer mig väldigt att komma tillbaka dit 7 år senare och blir erbjuden en sponsorskap som detta. Detta är väldigt hjälpsamt eftersom jag nu har någonstans att springa cardio på morgonen och givetvis köra egen träning utan att behöva resa genom stan.

Innan gymmet blev nyrenoverat minns jag att det hängde lokala basketspelare på väggen inne i gymmet och jag och brorsan har alltid skämtat lite och sagt att om vi jobbar hårt så kanske vi själva hamnar på väggen en vacker dag och förhoppningsvis inspirera och motivera andra som tränar där. Nu är det upp till mig att bevisa att jag förtjänar vara här, inget är helt gratis i livet =)
 
 
 
 

SUCCESFUL DAY WITH BLOOD AND TEARS IN THE GYM

2013-11-16 @ 22:04:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Tjabba igen! Hann med två pass idag så jag sover gott inatt =D
Började med morgonpasset på Fightgym och det gick bra med tanke på att kroppen är öm från gårdagens crossfit. Träningen imorse såg ut så här:

5xRonder Pads med Thomas
5xRonder Sparring med Alex
300xSitups (olika magövningar och fys)
 
Efter träningen drack jag Whey 100+BCAA och åt regelbundet under dagen. Jag tog några timmars powersleep och inför andra passet tog ett snabbt käk laddade jag med Ripped caps (fettförbrännare), passet såg ut såhär

15 min uppvärmning på rullband
12x4 Axelpress i maskin
10x4 Axelpress med hantlar

10x3 reverse flyes
10x4 bakre axel lyft
 
10x3 hantel sidlyft  (superset)
10x3 axel lyft i kabel
 
just think of it.. if I can do it.. then so can you!
#Believe.in.your.potential

 
 
 
 

KVÄLLSTRÄNING PÅ FIGHTGYM

2013-11-11 @ 20:43:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Andra passet för idag avklarat på Fightgym. Sist jag var hemma och tränade i Borås var så längesen som i Maj i år inför hemmagalan så det känns härligt att vara tillbaka på gymmet men och inte minst tillbaka till dom sjukt hårda träningarna som är från en helt annan nivå och planet utöver det vanliga.
 
Kvällsträningen innehöll:
(Fightgyms klassiska)15x15 intervaller på säck
4 ronder mitts
Sparring med Alex och Oscar.
När man är helt slut är det stor fördel att komma hem till mammas färdiglagade mat.
 
 
 

HEMMA I SVERIGE IGEN

2013-11-11 @ 11:57:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Efter tre år bosatt i Norge kände jag att det var dags för ett miljöbyte, jag började märka hur dagarna började se likadana ut från dag till dag och det blir nästan som man fastnar i en egen liten bubbla. Det behöver ju inte betyda något dåligt men just för min del känner jag att jag utvecklas som mest när ett miljöbyte sker. Har haft tre år av ett äventyr jag aldrig kommer glömma eller ångra och helt ärligt kommer saknaden helt säkert inom kort. Min tid i Oslo gjorde att jag utvecklades otroligt mycket både som person och som idrottare men som sagt att byta miljö gör att man lär sig hitta nya rutiner och även ny motivation.
 
Så i helgen flyttade jag tillbaka till min kära hemstad Borås och många kanske undrar varför och den största anledningen är famlijen! Finns inget viktigare än mina bröder, min syster och mamma <3
När dom finns nära är det mycket man kan göra gemensamt istället för att ringa varandra på skype eller skriva på facebook för glöm aldrig att när dina dagar är som mörkast kommer dina vänner och bekanta inte finnas lika mycket där för dig som din egen familj, ditt eget blod.
 
Larmet ringde klockan 8:00 imorse för då var det dags att gå upp få i sig frukost, dricka bcaa+ripped caps och ladda för morgoncardio. Finns inget skönare att starta dagen med en löprunda förutom att nu är det så kallt ute så tårna frös såppas att dom till slut började göra ont så jag fick kämpa sista biten hem. Väl hemma avslutade jag med mag och core träning.
Älskar att löpa men hatar kallt väder!

Bild 1 är från VM 2012, lånade en Norsk landslagsdräkt under bantning
Bild 2 är från imorse

RSS 2.0