PÅSKMÅLNING

2013-03-30 @ 20:00:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Under påsktid har jag och Runar (room mate) bestämt för att måla om vardagsrummet och i senare tid ute i gången, så istället för måla påskägg använder vi väggarna och taket. Vi försökte få tag i "caffelatte brun" för att matcha hyllerna och möblerna så gott som möjligt så om du är intresserad av samma färg heter den 3353 inne på Fluggerfärg. Det tog ungefär en och en halv arbetsdagar så blev det så gott som nytt.

Skämtbild: Runar Oslos Dexter gör sig redo för ett till mord ;)
 
 
 
 

BACKEINTERVALL MED GRABBARNA

2013-03-30 @ 15:54:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jag antar att dom flesta är antingen ute på partystigen eller hemma i soffan med ett påskägg under helgen men inte mina grabbar. Idag blev det en löptur och backeintervaller ute i solen för dom medans jag för första gången ser på och plågar någon annan än mig själv. Stor möjlighet att dom fightas i April då är det matchträning på G.
 
Dagens största mål var att visa grabbarna hur man använder sig av en boxningsring eftersom det inte finns på BBG, (något jag får be om). Viktigt i thaiboxning att veta hur man skär av ringen i både defense och attackläge men också när man tar sig till ringen exempel att man måste gå över högsta repet när man har moongkol på huvudet. Jag förklarade för dom att i Thailand måste damerna krypa under repen och så hörde väl en kvinna som tränade vid sidan av oss och man såg i ansiktet på henne att hon tänkte "KVINNO FÖRNEDRARE". Jag tycker själv det är dåligt men så är kulturen och man får acceptera det.
 
 

✰MUAY THAI HIGHLIGHT 2013✰

2013-03-29 @ 23:36:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Mitt projekt jag har arbetat med är äntligen färdig! Har tagit ungefär två vecko reftersom jag inte suttit och jobbat med den varje dag utan bara när jag känner jag har motivation för det. Jag valde att inte göra den för lång med massa tråkiga klipp utan ville den skulle innehålla mycket action och jag hoppas den visar den fighter jag vet att jag är. Enjoy!!
 

CHEST AND LOWKICK MONDAY

2013-03-26 @ 00:54:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Hemma igen i Oslo efter ett par grymma dagar i Halmstad följt av Heroes galan. Människor saknar mig tydligen hemma i Oslo så kände mig ansvarig att komma hem och träna dom. Känner ju att påsken slår ut runt omkring när många är bortresta och dom flesta gym har påsktider. Jag fick till ett köttigt gympass innan jag drog vidare till BBG där vi körde på som vanligt denna måndag och idag blev väldigt mycket fokus på dom tekniska bitarna.
 
Sedan blev det tre minuter var på lowkick mitts där man skulle som uppgift slå kombinationer och följa upp med lowkick efter vad mittshållaren bestämmer.
 
Första gruppen
 
Andra gruppen

BRÖDERNA TEYMUR

2013-03-23 @ 14:34:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Stötte på bröderna Teymur här i Halmstad. Dom är här för Heroes galan som går ikväll då en vän till bröderna fightas mot den norska mma killen. För er som inte vet är dessa killarna bland Sveriges bästa fighters och dom är stenhårda båda två. Länge lever alla bröder som fightas!
 
Lycka till alla som fightas i Heroes ikväll!
 

PÅ BESÖK I HALMSTAD MUAY THAI

2013-03-22 @ 22:39:00
Permalink Träningar!Kommentarer (0)

Morgonträningen startade 06:00. Det blev tydligen en mildare version coreträning med Johan Herö som sen togs över av Benny. Han visade först ett par kombinationer med knän och armbågar som egentligen var väldigt enkla men det betyder mycket mer och kvaliten högre när en tränare som verkligen kan thaiboxning lär ut tekniker. Träningen avslutades med tekniskt sparring som kändes bra och lärorikt.

 

Andra passet startade vid 16 tiden och idag var det fredagens boxningsparring.

 

Det var sjukt kul och jag kände att jag fick utnyttja mina boxningskunskaper.Här är en liten video från träningen med den 69 åriga boxningstränaren.

 


BLACK BOX MUAY THAI, 20 MARS 2013

2013-03-20 @ 23:30:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Efter min egen träning tar jag mig till ett gym på andra sidan av stan. Dagens träning på Black Box Gym bestog av två ronder boxningsparring, två ronder thaisparring, tre ronder på pads per person. Jag lyckades fånga ett par av ronderna. Efter det blev det hård fys sen var alla nöjda och slitna.
 
 
Första ronden
 
Andra Ronden
 
Tredje Ronden

NINJA PADAWAN

2013-03-19 @ 16:31:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Haft en privatlektion med den superduktiga norsken Anne aka "Ninja" Line idag eftermiddag. Hon är en fighter som har väldigt mycket potential och talang men behöver den där rätta miljön omringad av duktiga och kunniga utövare för att utvecklas.
 
Från början var hon lika stel som en metallburk men har nu mer och mer förstått tanken med att vara avslappnad o lugn och måste säga att jag är imponerad av hennes framgång med den korta tiden hon haft med mig, hon blir bara vassare och vassare. Hon ställer upp i den Norska mästerskapen i Thaiboxning i början av April och jag är lite av den extra tränaren som hjälper henne med förbredelserna inför mästerskapet. Lite tidigt att säga lycka till men vi kommer kötta roööv!
Im Master YodaBeo
 

TRÄNINGSPASS MED VÄRLDSMÄSTARINNAN

2013-03-18 @ 23:20:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Haft en härlig lång sovmorgon ända till elvatiden idag. Kände mig bra utvilad och redo för träning med World Champ Fatima Pinto. Löprundan gick sådär måste jag erkänna då benen kändes tunga och slöa, säkert efter benträningen i fredags. Vi fick iallafall till sex bra sparringronder där vi bla gick igenom taktik och lite annat extra som är bra att tänka på under fight, sen är det givetvis upp till var och en vad man gillar och hur man väljer att utföra sina tekniker.
 
Efter att vi slagit ihjäl varandra "skämt" gick vi fem ronder var på pads och idag var kanske inte min bästa dag men jag fick till ganska mycket och det kändes bra till slut. Fatima mean machine körde på bra som vanligt. Vi avslutade med 200 knän var på säck och ett ökänt antal situps och efter det var jag tvungen att skynda mig till Black Box Gym där jag håller thaiboxningsträningen för mina padawans.
The force is strong in you my young padawans.
 

COTTAGE CHEESE SÖNDAG

2013-03-17 @ 23:53:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jag har kommit en bra bit med mitt projekt men långt från helt helt perfekt färdig. Idag hade jag egentligen "vilodag" men blev så taggad på att träna så jag bestämde mig för att ta ett träningspass på gymmet. Känns skönt när man sitter halva dagen framför datorn men ändå känner att man gjort något förnuftigt.
 
Min kvällsmat fick bli kyckling med cottage cheese. Här i Norge har dom tyvärr inte cottage cheese med päronsmak vilket är min favorit men fick nöja mig med den tråkiga naturliga smaken. Dom har ju inte ens Marabou här!! Det finns massa annat men smakar ju inte desamma, sjukt besviken! Får köpa med en låda nästa gång man drar till Sverige.
 

HEMLIGT PROJEKT PÅ G

2013-03-17 @ 12:16:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Nu är jag full igång med ett hemligt projekt som jag hoppas bli lika bra som i mitt huvud. Har suttit i flera dagar i letandes och fixandes i alla program jag behöver, det var inte lätt men nu fungerar äntligen allting som det ska. Jag har bestämt att inte dela informationen till någon förutom Viet så blir det riktigt häftigare när den är färdig
 

PLANER FÖR THAILAND MED MÄTT MAGE

2013-03-11 @ 12:04:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Min frukost blev en skål crunchy musli och detta är mitt första "osunna" frukost på ett väldigt bra tag, det brukar annars vara havregryn eller makril som frukost men crunchy smakar ju tiogånger bättre. Det ända stället det är lov att äta osunt frukost är när man är på besök hemma hos mamma. Mesta delen för att visa respekt då mamma kan komma in på morgonen med något som luktar sjukt gott innan man ens hunnit öppna ögonen av trötthet :)
 
Satt och snackade med min kära vän Danny och snart är det dags för en ny Thailand resa. Sista gången måste varit den bästa någonsin då vi tränade på Chitlada Windy Sport och så var vi ett gott gäng som innehöll allt från en norska till kineser och svenskar. Vi plannerar på att dra antingen i aug, sep eller okt. För min del kan det säkert bli två turer utan tvekan.
 
Detta är från förra året med min thailändska tränare

COVER ON FIGHTER MAGAZINE

2013-03-09 @ 13:57:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Det känns som en stor tillfredsställelse i livet när man äntligen hamnar på covern på Fighter magazine. Jag minns för länge länge sedan när jag första gången såg Fightermag med Buakaw som cover på tyckte jag det såg så sjukt häftigt ut så jag började följa tidningen som gav motivation och inspiration. Eftersom jag och Viet älskar kampsport och såg upp till en del grymma fighters som dök upp då och då sa vi att den dagen vi hamnar som cover på fightermag då hade vi verkligen lyckats! ..and here we are!!
 
 

SÄLLSKAP PÅ EN FREDAG

2013-03-08 @ 18:26:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Dagen började med en sovmorgon till klockan slog 10:00. Tog mig en skål musli med nötter till frukost vilket passade väldigt bra just denna morgon. Senare samma dag taggade jag till träningen med PWO och musik från sportify. Hade med mig Thuy Vi på träningen så det var inte lika ensamt som det skulle varit. Vi slaktade ben och rumpa :)
 
Efter träningen tog jag och Vi en dos Whey Isolate, hjälper väldigt bra för återhätmning. Finns på mmsports.se
Dags att fixa mat sen blir det av till jobb med en kund och kanske en pizza som min synd denna fredag :)
 
 

RSS 2.0