THE ROCK GOES TO WRESTLEMANIA 28

2012-12-22 @ 14:15:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
The Rock vilken Superstjärna! Han är en stor inpspiration!
 

LONDON FIGHT VIDEO - PART TWO

2012-12-22 @ 14:13:16
Permalink Fights!Kommentarer (0)
Häär är andra delen uppe!!


LONDON FIGHT VIDEO - PART ONE

2012-12-21 @ 21:09:00
Permalink Fights!Kommentarer (0)
Matchen från 17 November, första delen finns nu uppe. Enjoy!
 

MOTIVATION ÄR VIKRIGT FÖR FIGHTERS

2012-12-21 @ 16:35:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Motivation är det allra viktigaste för mig, har jag inte det så vill jag heller inte träna. När jag har det kör jag på och får oftast ut väldigt mkt från hårda träningar. När jag inte har det eller rätt efter matcher går jag ofta till fitnessgymmet i en viss period tills jag fått tillbaka sugen för thaiboxningen och då går jag sakta tillbaka till det. Det är så jag har jobbat senaste tiden och just därför har jag gjort så bra detta året. Hitta balansen i livet så hittar du balansen till att lyckas.
 
Det som motiverar mig mest är självaste tanken på hur långt jag egentligen kan nå och vad jag kan uppnå bara jag är sann mot mig själv och inte slarvar. Det är någonting man definitivt kommer ångra om man slutar i förtid och då hade man haft svårt att leva med frågan "vad om jag hade gjort det?".
 
Ett bra tips på grym motivation är att se matcher på grymt tekniska fighters på bla. youtube, det finns många men jag tänker främst på Petrosyan. Jag blir så grymt sugen varje gång jag ser han fightas! Killen har ju inte några svagheter, han har balans, timing, blicken, styrkan, snabbheten och så är han stabil som en thailändare och slår som en ryss!
 
Ett annat sak som jag blir motiverad av är att se på HBO Boxing dokumentären på boxare som förbereder sig inför sina stora matcher och man får följa med deras liv och träning vecka till vecka. Det är väldigt intressant.
 
Giorgio Petrosyan
 
HBO Mayweather vs Ortiz

GÅR VÄRLDEN VERKLIGEN UNDER!?!?

2012-12-21 @ 00:42:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Folk säger världen går under 21 dec 2012 bara för att då tog Baktunernas "Mayaindianerna" kalender slut. En Mayainskription pekade ut året 2012 som en tidpunkt för storslagna händelser och då startades rykterna.
 
Talet 13 var heligt för Mayaindianerna och den trettonde baktunen slutar när? Just det! 21 December 2012. Men det finns ingenting skrivet av Maya att jorden går under. Så var lugna gott folk vi överlever, efter 21 dec börjar bara ett nytt kapitel och jag blir 1000 kr rikare efter att ha bettat med Konstantin om det :)
 

I WAS RAISED IN A COLD GYM

2012-12-20 @ 23:04:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Varje gång jag känner kylan av en kall träningslokal får jag en stark nostalgikänsla från det stället jag blev uppfostrad som thaiboxare och där jag utvecklades mest som fighter, detta var hemma i Fightgym Borås när vi hade gymmet i Kristinedal.
 
Det var så kallt om vintern att när man inte hade på sig träningsoverallen eller hade glömt den hemma att man var tvungen att skugga i fullt tempo för att hålla sig varm och det är ju inte den bästa känslan men det gjorde oss också starkare och man fick tuffare mentalitet.
 
Jag minns fortfarande hur sjukt ont det gjorde att sparka på Fightgyms hårda mittsar när man hade kalla ben men ju oftare vi gjorde det ju vanare blev vi och en varm lokal idag känns bara lyxigt.
 
19 år gammal på bilden
 

FILM FRÅN TRÄNINGEN

2012-12-19 @ 14:42:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Filmade en snutt från träningen för skojjskull! Här är vi inne på Mudo Torshov och tränar.
 

LONDON YORK HALL

2012-12-18 @ 02:09:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
För en månad sen fightades jag i London York Hall mot Ash Uddin i fulla muaythai regler. Jag vann överlägset mot hemmasonen som hade hela arenan med sig men ju längre in i matchen hörde jag den engelskafansen ropa och heja på mig. All respekt till Ash som lyckades stå kvar efter ett par rejäla smällar han tog, denna kvällen visade han en sann krigarhjärta!
 

RSS 2.0