Sunne!

2010-10-31 @ 14:37:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Har haft en riktigt bra helg med Grabbarna från Fightgym! Vi tog oss till Sunne där två från Borås skulle fightas - Alex Kimchi och Viet. De hade bägge tränat hårt och kände sig redo, Alex hade endast en fight tidigare från D-klass då han vann och gör sin debut i B-klass.



Alex gjorde väldigt bra ifrån sig men han förlorade på poäng mot Addi från Rinkeby.
Han har endast tränat i 8 månader och han har utvecklats enormt mkt under senaste tiden.



Nu var det dags för Viet Hoang Vs Ahmed khalil!
Viet var grym i första ronden då han bestämde från första början.
Han imponderade även mig med sin arroganta stil.


Givetvis har vi likadana frisyrer! ;)

Under rondvilan säger jag till honom att hålla lugnet och att avsluta slagserier med spark.. det följde han riktigt bra!


Viet o Alex fightas på lördag

2010-10-28 @ 23:50:51
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jobbintervjun imorse kändes som de gick bra. Drog direkt efter till gymmet och köttade armar med Rickard, fick samtal vid 2 tiden och hon sa att jag tyvärr inte kom vidare, vet inte varför men det är bara o söka vidare och ärligt talat så var jag inte så sugen på att jobba ute när det är kallt som fan ändå =P

Träningen på Fightgym gick ju hur bra som helst.. har inte sparkat mittsar på två veckor pga knät, det gör inte ont när jag sparkar men känns lite när man löper.

Viet och Alex fightas på Lördag, jag hänger med som Coach! Viet möter Ahmed Kalifen "Pizzabagarn" som möt två gånger, en gång lika och en gång vinst. Har laggt upp ett bra gameplan! =D
Alex skulle gå C-klass men fick hoppa direkt till B-klass istället, han vet inte vem han möter just nu i dagsläget men jag kommer se till att dom båda vinner så festar vi efteråt grabbar! =D Asian Power FFS


Jobbintervju!!

2010-10-26 @ 21:07:38
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Fick ett samtal idag från Nordic Fundraising och dom blev tydligen intresserad av mitt cv jag skickat in, så på torsdag ska jag på jobbintervju kl 11.30 blir jag antagen är utbildningen på fredag! Får hålla tummarna att allt går bra.
Arbetsuppgiften är att vara i stan och värva medlemmar till olika organisationer detta kallas för "Medlemsvärvare", ett heltidsjobb med 105 kr/tim.


=P

2010-10-25 @ 19:22:55
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Blev så sugen på att träna gym när jag vaknade imorse men det gick ganska dåligt idag, måste vara för jag åt inte så jättemycket och då blev det mer eller mindre "piss poor performance". Det var bara magen som jag kunde köra normalt utan att vilja somna om igen efter varje övning haha ^^ Faaiil =P

Tog en sväng runt i stan med Rickard och kikade lite, funderade länge på att köpa skorna men dom är ju ganska så dyra oxå. Jag får dra till Free port nån helg, där har dom outlet på kläder och annat. Så får hålla tummarna att man hittar några snygga kängor. Men ett par byxor och en T-shirt från MQ blev det iallafall!

Media markt hade sjukt billiga DVD-r DL skivor som brukar ligga på 300-400kr, hittade för 199.


En bra lördag

2010-10-24 @ 11:42:05
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jag är såå glad eftersom Seminariumet blev som plannerat och alla var duktiga som lyssnade bra. Men det var dock annorlunda att sparras med dessa "MMA killar" eftersom dom backar ganska mkt och svingar lite hur som helst kändes det som. Det är klart en helt annat fightstil muay thai och MMA. Jag tog med mig kameran med tog inte en enda bild under träningen =/  

Träffades med Freddie igen som jag inte sett på ett bra tag,vi gick åt och sen drog jag och brorsan vidare till Bollebyggd och Flashade xbox. Så nu kan jag mer eller mindre bränna vilket spel jag vill, behöver inte lägga ner en krona förutom på tomma skivor =D

Miljonär

2010-10-22 @ 22:32:32
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Seminarium imorgon dåå!! Tagga!! Har längtat hela veckan nu! Det är superbra att man tjänar pengar på något man gillar att göra, på tal om pengar - Jag och Isak har slagit vad om vem som kommer bli miljonär först, jag har bara en sak o säga ...
I Wanna Be A BILLIONAIRE Soo Fukking bad ! *sjunger*

Detta är cash som jag fick i min senaste fight i England!





Bättre skor för vintern

2010-10-22 @ 14:40:43
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
Snö och slask är nog det värsta jag vet med vitern. Mina Converse är helt blöta och det blir såå jäkla kallt när dom frysit. Jag har inga andra skor som passar just nu när det är snö ute så det är dags o köpa boots/vinterskor snart. Har kollat in ett par skin skor i din sko, va tycks? 899kr


Slakta alla kakor!

2010-10-21 @ 14:30:05
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Vilken ångest jag har efter att ätit kladdkaka med vaniljsås igår kväll, var så pigg efter den kakan att jag knappt kunde somna. Mellan 3-4 tiden låg jag och tänkte på den illuminati (djävulen) videon jag sett på youtube och det var lite ju lite läskigt att sova ensam då haha =P

Drog till gymmet imorse och slaktade armar och mage vilket är sån härlig start på dagen. Nu blir det att plannera klart Seminarium på lördag ^^ längtaar !! Ikväll blir det thaiboxning och då har kakan förhoppningsvis försvunnit ur all svett och blod.


Ofokuserat

2010-10-19 @ 21:49:58
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Har precis tränat thaiboxning nu, gick väl ganska bra. Höll i uppvärmningen och jag lyckades sträcka mig i bakre delen av låret!! Faan va otur jag ska ha då! Så det blir nog inte någon träning denna vecka heller om sträckningen håller i sig. Angelica har nyligen kommit hem till Sverige och hon har med sig sin kille från Jittigym Thailand med över 200 matcher! Han sparkar så sjukt jävla hårt, han skulle ha slagits mot benphet men han är skadat i foten så jag har blivit tillfrågad om jag vill hoppa in som reserv. Skulle kunna tänka mig göra det ifall jag inte hade så problem med knät och låret, måste ju fokusera på VM i november me.

Ska kolla på Real Madrid mot Milan nu.

Bra och dåliga nyheter!

2010-10-15 @ 22:28:41
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
Jag har både bra och dåliga nyheter

Dåligt: Blir tyvärr ingen träning med Martin från gbg Ferocitas MMA imorgon för han hade tydligen åkt på en förskylning och det är ju inte skoj.

Bra: Har däremot pratat med Martin och Viet angående Seminarium nästa lördag och det verkar bli av. Bröderna Hoang har bestämt att vi kör ett pass på morgonen med tekniker och fys, senare på eftermiddagen teknik och sparring. Detta är Guld för både mig och Martin, då kan spara pengar till min Thailand VM resa och Martin får en bra och nöjd träning.


Cardigan

2010-10-15 @ 17:58:47
Permalink Giang's WorldKommentarer (3)
Den här vita Cardigan från HM är sååå Jävla Snyyyggg!!! Jag vill ha den, skulle kunne betala 1000 kr för den men den tillverkas tyvärr inte längre :'(   Cryy* Skulle vara mitt absoluta favoritplagg. Kostade endast 259 för några år sen.



Lite bättre idag

2010-10-14 @ 15:51:20
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Blev inget gym igår eftersom jag knappt kunde röra mig pga knät, men idag känns det mkt bättre och jag hoppas att det läker snart så man kan träna vanligt igen. Drog till gymmet och pumpade bröst, Lucero var med och han fick följa med mitt magmuskelatur pass som är jobbigt om man gör det rätt! Jag kan lova att han grät efteråt ;)

På lördag drar jag och brorsan till Göteborg för att träna en MMA kille på stående. Jag får en slant för det och ska prata med honom och plannera seminarium i snar framtid.





Tandläkare

2010-10-13 @ 14:29:11
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Tandläkar tid idag gick inte att avboka eftersom man var tvungen att ringa dagen innan. Så fick ta mig ner till stan med mitt halvdöda knä, hade svårt att gå men var tvungen annars fick man betala böter. Träffade min kvinnliga tandläkare och hon var rätt Snygg!

Hon tog lite röntgenbilder och kollade lite på mina tänder. Hon sa att det såg bra ut fast att jag hade mkt tandsten och att mina visdomständer växer snett så vi blir tvunga att hålla koll på dom annars blir det att operera bort dom och det vill inte jag. Hon rekommendera att jag skulle använda tandtråd och inte bara tandborsten hade så mkt tandsten att vi blev fick boka en ny tid för att ta bort dom.

Får skippa thaiboxning idag och dra en sväng förbi gymmet istället, försöker få tag på Lucero men han svarar inte den tjockisen.

Ont i knät

2010-10-12 @ 23:12:10
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Drog till stan och träffade upp Lucero, gick sedan raka vägen till arbetsförmedlingen och skrev ut några kopior CV. Nu var det bara o gå runt till tänkbara ställen, prata med cheferna och vara så trevlig som möjligt, vissa var mindre trevliga än andra.

Lagade cevapi med ris som kost före träning. När jag och brorsan började springa kände jag att knät gjorde ont, fast jag bet ihop och fortsatte. När det var några km kvar efter nedförbaken fick jag ett plötsligt muskel rykningar och knät tog för mkt stryk, jag o brorsan blev tvunga att stanna några sekunder men jag bad Viet att fortsätta utan mig :P Gick sista biten försökte springa några gånger men knät ville inte.

Jag kände flera gånger att knät gjorde lite ont efter träningar eftersom när jag sparkar med högerbenet vrider jag till höfter och ben, tror knät har tar mkt stryk när jag gör det plus att jag springer med dåliga jobbigskor från thailand.

På träningen la jag för ett bandage och det hjälpte lite, jag fick tyvärr ta det lugnt idag. Brorsan höll boxning för mig på slutet av träningen vilket var bra så jag fick svettas lite iallafall :D
Jag får ta det lugnt med joggingen och sparkarna tills det går över, får snart boka tid hos läkare och kolla upp det.




12 okt

2010-10-12 @ 12:21:06
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Sitter och lyssnar på TaeYang medans jag äter frukost! Han är ju grym på att sjunga och dansa. Sök hans namn på youtube och se själva.

http://www.youtube.com/watch?v=Sjcvasr-6o0

Ska ner till stan om en stund och träffe en kompis, ska gå förbi Arbetsförmedlingen för att trycka ut en bunt CV för min skrivare hemma krånglar. Sen är det bara att gå runt och tigga jobb och får se om någon vill ha mig ;)

Gammal bild!

2010-10-11 @ 20:26:48
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Sä här såg jag ut vid 15 års åldern. Då satt man och spelade Counter-strike och var ELITE! Då var man en ung talang och alla ville se mig göra massa volter! Lite halvbögigt hår och var blyg när det gäller brudar.. Mkt har ändrat sedan dess.

Kollade igenom galma bilder, fick lite gamla minnen och då hade man verkligen glömt hur man såg ut..




Halo Reach!

2010-10-09 @ 23:33:38
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Missade thaiboxningen idag för jag vaknade så sent.. tänkte inte träna alls idag men Isak och Nasri ville att jag skulle komma till gymmet så det fick bli biceps, triceps och mage idag med biffarna.

Senare på eftermiddagen drog vi hem till Isak och lirade Halo Reach 4 player mot varandra, det var skitskojj. Vi försökte spela 4 player Campaign men vi faila på glitchen jag får ta och fixa det någongång. Vi spela deathmatch mot varandra istället. Nyare vapen, kontrollen över gubben är så jävla skön och så var grafiken sjukt bra. Jag var ju självklart bäst hehe, får ta o skaffa Halo + xbox live då jävlar ska jag mörda ;)


Nedgång och Uppgång

2010-10-07 @ 20:36:10
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Fick reda på igår att någon har gått runt och spridit massa falska rykten om mig till mig tjej. Att jag folk sett mig med svenska brudar och att jag tagit dom hem till mig.. haha sån jävla bullshit, det ändå jag gjort är lira Xbox 360 med mina polare och tränat. jag kan till o med bevisa att det inte är sant, men min tjej trodde inte på mig tydligen och jag känner att om hon inte kan lita på mig varför ska vi då vara ihop? Det är ju synd för där rök 2 och ett halvt år långt förhållande..

Jag var på dåligt humör innan träningen idag men det gick över, thaiboxning är det ändå stället jag kan glömma och slippa all skit och problem! Men vafan jag är Champ jag har en hel framtid framför mig det är ju bara o går vidare.

Svenskmästare i Muay Thai 2009!


Mjölksyrepass

2010-10-06 @ 22:55:33
Permalink Träningar!Kommentarer (0)
Fett jobbigt mjöksyrepass idag med tränaren Martin. Jag och brorsan ska köra det en gång i veckan med honom. Han är inte snäll vår Chefa de kan jag säga. Efter träningen blev det en sväng förbi Alex Park vi lira Fifa 11 Online på PS3. Personligen tycker jag kontrollen på xbox är skönare fast att det är gratis online är ju inte alls dåligt.

Slå en straff

2010-10-05 @ 16:10:11
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Nu har jag äntligen lärt mig hur man slår straff på FIFA 11 det var ju inte alls svårt. Viet kolla på forum hur man gjorde och det visade sig att man var tvungen att placera genom att hålla inne LT och skjuta, satte en klockren boll i krysset med Messi haha. 

Tvätta alla smutsiga träningskläder imorse och nu är det dags för marakoner med köttbullar innan träningen Woho!


Rosa måste ju vara den mest manliga färgen ;)


Energidrickerna höll oss uppe hela natten




Viet och Rickard nördar

FIFA 11

2010-10-03 @ 22:26:16
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Suttit med grabbarna och spelat xbox 360 hela helgen! Fifa 11 kom ut i Torsdags och kostar 699 i ordinariepris men Viet köpte i Media Markt för bara 259 kr! Grymt bra känsla och det är realistiskt till 100%. Det ändå negativa är att straffar är helt sjukt svårt att slå det kunde dom göra bättre men allt annat är ju så klockren, grafiken dödar speciellt med HDMI Kabel.


Bästa fotboll spelet hittills!


Viet och Johnny Lirar Fifa 11


47 tum HD TV!





Träning träning

2010-10-02 @ 17:13:40
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Började träna Thaiboxning igen i tisdags och har tränat på alla dagarna nu. Det går riktigt jävla bra! Känner mig stark och teknikerna sitter fint. Tiden jag var borta har jag tränat styrketräning och det har gett sån otrolig resultat, känner mig stabil och explosiv. Mitt högra ben är  helt fucked up, knät gör ont från alla sparkar dags att skaffa något slag av knä support plus är mitt ben väldigt vackert med alla blåmärken.



illa!

2010-10-01 @ 15:57:29
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jobbintervjun i Göteborg gick väl bra. Bara det att jag inte vill som försäljare i Göteborg får pendla varje dag, med BARA provionslön och det värsta är att man får gå runt i olika kvarter, knacka på dörrar och försöka sälja Larm.. Nep inget bra tiderna sög för min del skulle inte hinna med träningarna.

RSS 2.0