Benpass + gbg

2010-08-28 @ 00:38:45
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)

Började dagen med ett stadigt frukostmål, det lite ägg med mackor och juice. Fredag "likamed" benpass! Körde inte så tungt eftersom jag var helt slut från gårdagens träningar och så hade jag ingen som passa i knäböj. Jag gjorde iallafall så bra jag kunde, kände av snabbt att benen blev tröttare än vanligt men ja inte så konstigt dom har inte fått vila sen i söndags haha jag som brukar rekommendera om att vila någon dag mellan. Kan nog bero på att det är fight snart och jag tränar bara utan att tänka riktigt på att jag egentligen behöver ta en vila.

Yep sen blev det av till Göteborg med Bruden! Blev ju såklart en vandrig runt Nordstan fanns la inget märkvärdigt. Senare på kvällen drog vi till ett Café Tin Tin. Där har dom jättegoda kycklingbaguetter! Mums..

Men imorgon blir det lite vila iallafall för ska träna en polare, han går fight i shootfight o ville vassa till boxningen och sitt stående game. Eftersom det är en gamal klubbkamrat får jag ta o ställa upp. Kanske blir så att jag ett håller semiarium lite senare i Göteborg, men allt få falla på sin plats när tiden kommer. Ha det bra!


Det går bra nu!

2010-08-26 @ 20:27:23
Permalink Träningar!Kommentarer (0)
Känns gött som fan, har tränat på varje dag nu. Tränade två pass idag o det gick ju hur bra som helst. Känner mig stark, inte många träningsveckor kvar till fight! Ska ge järnet o köra på till 120%.
Nu blir det ut med vänner o ta nån fika, imorgon blir det ben i gymmet. Gött det längtar man till :D

Fight Arena 20

2010-08-24 @ 11:27:41
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)

Om nästan exakt en månad har jag Fight i Danmark. Möter Jesper Jorgensen, Dansk mästare och väldigt lång! Han är ganska duktig i klinch och knän. Jag får komma på en bra gameplan för denna match inte alltid lätt att möta längre motståndare. Ska träna stenhårt till denna fighten!

Innan varje match är det viktigt att man förberedd fysiskt men också mentallt. Genom hård träning med discpilin kommer man i bra form och fysik men vad gör jag då för at vara beredd mentallt?
JO, man går igenom lite varje dag ungefär hur man vill att fighten ska se ut! Om man däremot inte är förberedd då i samma ögonblicket man står i ringen känner man sig lite obekväm och inser att de gick så snabbt att man inte annade riktigt att de var fight. Alla meriterade fighters har nog kännt detta någongång.

En sväng förbi gymmet

2010-08-19 @ 13:09:13
Permalink Träningar!Kommentarer (2)
Ställde klockan 9 på morgonen, vaknade upp och var hur trött som helst. Sov bara 5 timmar låg i sängen och hade svårt för o somna in. Gick upp iallafall lika hungrig som alltid..

Frukost idag blev två stekta ägg, två rostade bröd och en skål Mussli - Grymt bra energi för morgonens träning!
Taggade till Med lite Greg Plitt video han är ju grym - http://www.youtube.com/watch?v=9R1JxmQDCoQ


Var tvungen o lägga upp lite spännis bilder haha! GASP 4 Life =D

En timme senare: Bröstpasset idag då!

Bänkpress 10-12 rep 4 set
Sne Hantel press (Bild) 10 rep 4 set
Sne bänk press 10 rep 3 set
Fly pec maskin 10 rep 2 set (orkade inte mer =P)

Tränar alltid mage efter varje överkropp pass! ;)

Kosttillskott:
Under träning - Smash Extrem(preworkout drink)
Efter träning - Excellent whey protein 77g protein per 100g

Kost: Ris med makrill i burk.. Mums!

Nu gäller det o vila så man orkar med Thaiboxning på kvällen, Ha de bäst!


Inte alltid man är taggad till träning

2010-08-18 @ 20:19:56
Permalink Träningar!Kommentarer (2)
Thaiboxning träning idag då, var inte så himla taggad faktiskt men det gick bra. Löper oftast innan träningen och idag skulle det regna 10 minuter innan man skulle ut också - skitkul !! Aja fick dra ut ändå med mina Fightgym bröder o springa i regnet. Lite regn ska ju inte hindra oss från att bli bäst.

Kom tillbaka till klubben en halvtimme efter och var helt genomblöt, väldigt viktigt o stretcha efter löpning. Idag körde vi 15/15 i 15 minuter (slår stenhårt på säcken 15 sekunder sen vila 15 sekunder och köra igen) väldigt bra träning faktiskt, gick ganska segt idag men det är bara o bita ihop. Yep sen blev det ju självklart 30/30 i 15 minuter också (kicka i 30 sekunder och knäa 30 sekunder) fan hur jävla jobbigt som helst!

Nu blir det vila och så tagga till gymmet tidigt imorgon. Dags för en efterlängtad måltid.


Thaiboxning träning idag då, var inte så himla taggad faktiskt men det gick bra. Löper oftast innan träningen och idag skulle det regna 10 minuter innan man skulle ut också - skitkul !! Aja fick dra ut ändå med mina Fightgym bröder o springa i regnet. Lite regn ska ju inte hindra oss från att bli bäst.

Kom tillbaka till klubben en halvtimme efter och var helt genomblöt, väldigt viktigt o stretcha efter löpning. Idag körde vi 15/15 i 15 minuter (slår stenhårt på säcken 15 sekunder sen vila 15 sekunder och köra igen) väldigt bra träning faktiskt, idag gick det ganska segt men det är bara o bita ihop. Yep sen blev det ju självklart 30/30 i 15 minuter också (kicka i 30 sekunder och knäa 30 sekunder) fan hur jävla jobbigt som helst!

Nu blir det vila och så tagga till gymmet imorgon. Dags för en efterlängtad måltid så man orkar imorgon.

Det jag kommer att blogga om

2010-08-18 @ 12:57:38
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)

Här är en vanlig bild på mig då.

Detta är alltså min Fighter blogg, här kmr jag att skiva om allt från första träningspasset till dagen då jag än en gång kliver in i ringen för att kötta mina fiender! Mohaha - Även om kost och vad jag käkar för att hålla vikten.
Jag kmr ta upp några av mina gamla fights, kan vara en aning intressanta =)


I den röda ringhörnan.. en väldigt meriterad kille.
Svensk mästare i Thaiboxning 2009
All Style Open Guld 2008
Europamästare i ISKA kickboxning 2007. 26 fighter 22 Vinster!
Från Fightgym Borås Giaang Hoaang!
(har inget nickname ännu)

Bloggdebut!

2010-08-18 @ 02:17:59
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Hej! Jag hade funderat länge på att blogga men vet inte riktigt varför det inte tagit fart. Fick helt plötsligt för mig att ifall jag bloggar skulle vara en bra marknadsföring plus att ni får följa med mig genom min karriär som Fighter!

Lite kort om mig.
Jag heter Giang Hoang och jag är 20 år gammal, jag har tränat kampsport sen jag var 13 år gammal. Jag bor och är uppvuxen i borås, jag är utav Vietnamesiskt utsprung men föddes i HongKong. Förutom idrotten har jag läst IT i gymnasiet, men har tyvärr glömt mkt CSS och HTML som skulle vara GULD om jag fortfarande var lika bra som då =(  Men det går ju alltid o träna upp igen! Annars är jag en glad kille, ganska snäll och målmedveten. Ha de bäst!

RSS 2.0