HOME OF MUAY THAI

2012-07-23 @ 17:20:55
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
 Chitlada Windy Sport heter gymmet jag och Anna hamnat i, det är första gången jag känner mig välmottagen och bra händetagen av något annat gym här i Thailand. Alla är jättetrevliga och ödmjuka så här kommer jag nog trivas ritkigt bra. Idag gick vi upp kl 05:30 för att äta lite sen gå ut och löpa i cirka en timme. Vi löpte först till en stor park sen runt den några varv och promenerade tillbaka längre än vägen dit, våran thaiguide en ung kille på gymmet drog ut på tiden som fan och tog en märklig omväg kändes de som,
 
Ett pass här kan ta 4 timmar för att dom slappar så länge mellan övningarna, pratar och skojar sen kör på dom på. Vi hemma är ju vana vid 2 timmars ganska bra tempo hela vägen och sen är de färdigt. Men träningen här är riktigt bra det som är så skönt är att alla är i cirka de samma storlek som mig och jag har fått en par grymma mittshållare under dagen. Dom blev sjukt imponerad av mig så jag är stolt.
 
Här bor jag och Anna för tillfället, vi ska få oss en lägenhet imorgon så då blir det att få ut alla saker på plats. Nu ska vi sova sen är de upp tidigt imorgon igen =)
 

SISTA KVÄLLEN I OSLO

2012-07-20 @ 23:29:09
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Gött mos nu är allting jag behöver nästan helt färdigpackat för imorgon reser vi. Jag har längtat så sjukt mycket för det var ett ganska bra tag sedan jag var där sist. Idag har jag tagit det lugnt, vilat och ätit gott eftersom jag har en feta träningsvärk i vader och halva överkroppen. Formen ska vara bra nu och jag litar på att det håller och att jag är forbered för whatever fysiska monsterpass som väntas i Chitlada Windy Sport.
 
Detta är vad jag har packat med mig. En massa kosttilskott, lite kläder och min Mac. Ska shoppa för fullt så jag har mycket plats för det
 

STYRKEUPPLÄGG ANPASSAT FÖR FIGHTERS

2012-07-19 @ 23:19:30
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Två pass avklarade, det första var en lugn morgonträning tillpassat med löping och några ronder på mitts. Jag kände mig mer eller mindre mänsklig för det gick lite segt och jag hade inte vaken eller pigg men det är ju sjukt gött att komma igång dagen med lite motion. Andra passet blev en besök på biffgymmet för "bröst, rygg och mage dagen".
 
Detta upplägg är anpassat för fighters
Jag har fått detta upplägg ifrån Eirik Sandvik som är Atletisk utveckling Coach. Jag känner att den går hand i hand med thaiboxning eftersom vi boxare strävar helst efter att bli hård och strom i musklaturen istället för att "bygga massa". Mer massa innebär att kroppen behöver mer syra och då tar man ju slut snabbare. Så därför blir det tyngre vikter och mindre rep.
 
Bröst
4 set bänkpress (2 maxlyft)
4 set sne hantelpress
4 set fly i kabel
 
Rygg
Uppvärming med chins till failure
3 set ryggdrag
3 set lastdrag
3 set raka rygg drag i kabel
 
Mage
4 set benlyft i chinsstång
4 set explosivt situps i halvboll
3 set magedrag i maskin
 

ALLT ÄR PÅ PLATS

2012-07-18 @ 22:35:21
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Nu är jag äntligen LEDIG! Sista dagen på jobbet var idag innan jag drar med Anna till Thailand i 4 veckor för träning, utveckling och förhoppningsvis gå några matcher. Jag är så sjukt taggad och formen känns riktigt grym, jag har för en gångskull lyckas behålla mina muskler ändå om jag nästan bara löper och kör thaiboxning. Detta dels för att jag gjort 100% rätt med rätt protein och vitaminer från MM Sports varje dag och när jag väl kör på styrkegymmet har jag istället för att bara "bygga" har jag kört mer maxlyft osv för att få kroppen hårdare och de känns äntligen som denna upplägg passar som fighter.
 
Idag har jag löpt och tränat ett bra pass på Frontline och imorgon väntas ett tidigt pass med Anna och ett sista styrkepass innan vi drar mot Bangkok på Lördag. Hurra!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VILA PÅ EN SÖNDAG? GUESS NOT!

2012-07-15 @ 23:32:29
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Tanken var att gå upp vid 9 tiden för att köra benpasset men la mig så sent igår och jag kände att det var så himla skönt att ligga kvar i sängen.. hehe.. så passet blev vid 12 tiden istället.
Jag lyckades få med mig Konstantin Azamat dit så han också fick dela smärtan med mig :P
 
 
Vi fick i oss mat och chillade några timmar med lite film och gaming. Sen var de dags för pass nummer två!
Iväg till FMT och idag körde vi boxningsintervall som vi ofta kör hemma i Borås. 15x15 heter den, för er som inte vet kör man 15 sekunder fullt ös med slagserier, 15 sekunder vila, sen fullt ös igen. Detta kan variera mellan 8-12 minuter beroende på sjölv va man vill.
 
Såhär såg det ut
 
 

ELIXIA

2012-07-10 @ 23:47:41
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Snabb träning på 50 min i Elixia idag. Helt okej tryck kunde varit bättre men ibland blir de så =P
Diet Fuel och ZMA innan läggdags! Puss och godnatt
 
Träningen idag
4 set bänkpress
3 set sne hantelpress
4 set fly i kabel
3 set power sit ups
 
.
 

BRA KOST ÄR NYCKELN TILL ATT LYCKAS MED SITT MÅL

2012-07-09 @ 22:38:12
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Tagga till träning idag med lax och potatis! Det lönar sig att hålla en jämn blodsockerbalans genom dagen för då går allt i livet så mycket bättre och inte minst träningen. Potatis är väldigt bra innan träning och jag älskar att steka dom i ugnen det är så grymt gott!! Max en timme innan träning så de hinner smälta ned. 30 min innan träning drar jag i mig en PWO antingen jack3d eller vipX beroende på hur de känns. Sen är de bara att köra så de ryker!
 
Träningen idag passade jag på att pressa på tempot på löpningen men jag känner fortfarande av benträningen från helgen. Men återhämtningen är sjukt mkt bättre nu eftersom jag ALLTID tar Diet Fuel från MM Sports innan jag lägger mig, man kan även ta det direkt efter träningen för max återhämntning.
 
Träningen
5,7 km löpning på 23min
1 timme thai med resten av gruppen
20min fys som avslutning
 
Min återhämtare: Whey Isolat med Malto
 
 

GRYM SPARRING

2012-07-06 @ 21:14:12
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
En mycket ovanlig fredagssparring på klubben då vi fick besök av en grym boxare och en stabil thaiboxare. Jag fick väldigt bra motstånd och fick väldigt mycket ut av denna träningen, hoppas på fler tillfällen.
Konditionen och formen känns bra, tekniken och känslan sitter oxå som den ska så jag är nöjd =)
 
 

HÄRLIG MORGON

2012-07-05 @ 13:11:06
Permalink Träningar!Kommentarer (0)
 Upp och hoppa när klockan ringer kl 07:45, för då var de dags för en tidig träning. Börjar morgonen med att ta mig till matbutiken för att handla lite för dagen. Min frukost innehöll 95g havregryn med proteinpulver som jag blandar ihop. Som kosttillskott varje morgon är de dessa tre sköningar som ger mig all vitamin och sånt man behöver.

Den första är Omega3 flytande, i mitten är Multivitaminer och den sista är flytande aminosyror.
Hitta det på MM Sports
 
 
 Startar igång träningen med 30 min runt Oslo tillsammans med Anna som visar vägen och styrde tempot.
Tillbaka till gymmet blev det två ronder skuggboxning, några ronder på mittsar och avsluta på säcken med kombinationer.
 

RSS 2.0