SISTA DAGEN I THAILAND

2012-08-17 @ 15:39:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Vi var inställda på att åka imorgon någonstans på kvällstid och så när jag tog och checka vilken tid man skulle åka såg jag att det stog hemresa 18 aug kl 00:55!!! Det är ju redan inatt!!! En dag mindre men det var är ju rätt skönt att dra idag också.
 
Vi gjorde bara så att vi planerade att göra alla små saker man vill göra innan man drar typ som att äta en sista gång på Swensens och handla en sista gång på Lumpinee. Vi köpte hem munkar till alla på gymmet som en ett tack för grym vistelse här i Windy Sport.
 
 
 
 
 
sista
 
 
 

VICTORY IS MINE

2012-08-16 @ 08:16:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Inte alls nervös inför matchen och jag kände lugnet i kroppen. Är det ett tecken på att det kommer gå bra? Eller är det för man fått mer rutin? Kan va för att stunden man vet att det snart smäller känner att man tränat hårt och man vet att man har gjort allt man ska under matchförbredelsen.
 
Jag vann matchen på KO mot en duktig thai som säkert hade över 100 matcher, han var bra teknisk och lite större än mig. Han hade dock inte så mycket hjärta för det kändes som han gav upp när han fick stryk.
Jag är iallafall sjukt glad över vinsten och kan lätt säga att detta var min bästa fight jag gjort än så länge.
 
Video är på väg
 
 
 
 

SAME SAME MATCHMAKING

2012-08-15 @ 14:12:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Blev ingen match på Lumpinee för mig, det var tydligen fullt fightcard redan, tråkigt men det kommer fler chanser. Jag körde på ändå och fick match i Korat som ligger tre timmar utanför bangkok. Både jag och Anna skulle fightas så vi hade tränat hårt inför detta. Vi åkte samma dag som matcherna skulle gå tillsammans med Jong (tränare på windysport), Danny, Rasmus och Net.
 
Väl framme visade det sig att vara en stor prestigefull gala vilket var häftigt med tanke på att vi hade tänkt oss ett sliten och rostig ring ute bland jungeln. Promotorn hade egentligen inga motståndare klara till mig och Anna för man kunde inte alltid lita på att folk dök upp tydligen så han fixade motståndare till oss på plats. Fram till oss kom det en Thai iklädd i militärkläder och så skulle jag då ställa mig upp och mätas med honom, den typiska "Same same" matchmakingen, han skulle jag då fightas dom sa att han hade 60 matcher men han hade över 100 enligt Danny.
 
 
 

BEACH 2012

2012-08-07 @ 08:08:20
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Solade och chillade vid poolen på taket av en hotell som vi bor brevid.
Så här blev beachkroppen för i år haha :P
 

FRIDAY AT WINDY SPORT CAMP

2012-08-03 @ 17:45:10
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Sjukt bra det känns når man fått till två bra träningspass på en dag. Imorse körde vi sparring och sen 200 sparkar på mitts, det var faktiskt lugnare än vanligt denna morgon. Kvällsträningen blev ett par ronder boxningssparring och sen när man var helt slut så blev det nöta på mittsar ett par ronder.
 
Jag har fått veta att jag möter en Japan i Lumpinee den 11 augusti. Ska bli så sjukt kul!
 
Här är bilder från träningen
 

✰ MY ROAD TO LUMPINEE ✰

2012-08-02 @ 15:44:37
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Nu har jag fått match på Lumpinee Stadium!!!! YEAAAH! Det är om circka 1-2 veckor frammåt så nu blir det köra på hårt så man är redo för vad som helst. Jag har fått mycket bra uppvakning av tränarna på gymmet och dom har lärt mig många nya tekniker så det blir kul att se vad man går för och det blir ju som en dröm i uppfyllelse plus en stor erfarenhet.
 
Matchvikten blir 53kg och just nu väger jag 56kg efter träning, lyckas jag göra av med lite vikt så jag är på 55 kg varje morgon så ska det nog förhoppningsvis gå rätt bra. Kommer nog vara fett nervös för denna matchen men gör man det inte får man aldrig uppleva det heller. Håll tummarna för mig =)
 
Idag var det sjukt hårt på kvällsträningen, det blev en löprunda sen 7 ronder på mitts (3 ronder på boxningsmitts), 3 ronder på säcken sen avslutade jag med chins och situps. Helt död i kroppen nu så det blir att vila upp för morgondagens träningar. Jag tar DIET FUEL med ZMA så kroppen får bra återhämtning när jag sover. Puss och godnatt
 
 
 
 

RSS 2.0