PADS MED MASTER OBI-WAN-ALLAN

2013-05-29 @ 22:49:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Här är den sista träningspasset i Oslo (Frontline Academy) före matchen som var i helgen. Träningskamraten och mitthållaren är Allan Wold som är riktigt grym fighter och ett stort tack till dig som hjälper mig med träningen när det verkligen behövs.
 
Jag valde att inte publicera att för mycket på bloggen eftersom man måste vara försiktig så man inte avslöjad sina starka sidor och ger din motståndare chansen att studera allt för mycket.
 

VINST PÅ HEMMAPLAN!

2013-05-26 @ 23:13:02
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Haft en riktigt bra vecka hemma i Borås då uppladdningen inför det stora hemmagalan gått som planerat. Både jag och Viet valde att återvända till Fightgym sista veckan för att träna med grabbarna hemma och kommer man i rätt fokus känner man sig redan som en segrare.
 
Överallt man gick i stan såg man affischering på varenda lyxstolpe och träd men dom flesta hade folk tyvärr gått och rivit ner eftersom dom är inget mindre än HATERS! =D Fast måste säga att fightgymmarna gjort ett bra jobb med affischeringen och galan var hur fet som helst!
 
Viet var upp först i ringen av oss två och han gick co-mainevent mot den unga Max Elo från Rinkeby. Viet lyckades ge Max en räkning i andra ronden efter en fin boxningsserie avslutad med spark men Max visade stort hjärta som krigade tillbaka och efter fulltid fick bli utan tvekan kvällens mest underhållande fight. Viet vann på enhälligt domslut.
 
Main eventet på galan var mellan mig och Jay Milne från Skottland som gick i A-klass 5x3 (utan armbågar) och det var sjukt häftigt att komma ut på catwalken när man har en så bra hemmasupport det kunde ju inte bli bätre. Matchen varade i ungefär 40 sekunder efter att jag fick in en klockren högerkrok rätt på hakan och för mig var det overkligt att se honom falla helt utslagen.
 
Stort tack till Fightgym Borås som gjort ett grymt jobb med galan!!!!
 

RSS 2.0