HATERZZ!

2011-03-31 @ 20:24:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
Coolt att det ändå finns människor som inte uppskattar vältränade killar :P


TORSDAG

2011-03-31 @ 15:21:13
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Igår sol idag regn =P härligt att bo i Sveriges regnigaste stad! Varit i stan och köpt en AH tshirt snygg och värt priset.

Kört armar och mage i gymmet, första gången på länge som ett gympass gick bra utan att jag ska sträcka mig. Haha :P Yes nu blir det till o fixa andra saker!


VARM DAG

2011-03-31 @ 00:33:54
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Har varit med Alex nästan hela dagen, han var ledig från jobbet så vi chilla, prata om thaiboxning och brudar. Vädret har varit superbra och skönt ända fram till kvällen då blev det kyligt och kallt, dumma Sverige.



Köpte ett par bling bling hörlurar på clas ohlson


JOBBINTERVJU

2011-03-29 @ 12:11:52
Permalink Giang's WorldKommentarer (3)
Jag la mig rätt sent igår och vaknade idag av två som ringde angående jobb, ena krävdes körkort och den andra var försäljningsjobb precis utanför Norrby (där jag bor). Ska på jobbintervju kl 3! Käka lite frukost och ta en snabb sväng till gymmet innan ^^

BAD NEWS

2011-03-29 @ 00:45:37
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Snygga sponsorer jag och brorsan fick! Det är ett nytt märke som gärna ville att vi skulle bära deras kläder under SM. Jag gillar namnet asså verkligen jättefräckt logo! BAD NEWS fukkeerzz! ;)


TAKING CARE OF MYSELF

2011-03-27 @ 22:38:24
Permalink Giang's WorldKommentarer (5)
Har så sjukt ont i benet och så här ser benet ut efter finalen, sjukt viktigt att man lindar om och tar hand om benet för annars kan det ta jättelång tid innan det läker helt. Folk som tror att han var ont i benet jag tog så många lowkick med är det helt fel! Jag har riktigt ont i benet jag sparkar och träffar nästan bara armbåge och knät med.






LÖRDAG

2011-03-26 @ 23:55:42
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Softar hemma hos Alex med Musse


TUNG FÖRLUST

2011-03-23 @ 21:35:25
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
Kom vidare från semifinalen efter att ha slått Harri Längby och möter Johan Franzen i finalen, detta är en match jag längtat så mycket efter och pressen är stor!

Det ända Johan gjorde var att han sparkar, backar och rör på sig. Jag pressar honom hela matchen och vill in och kriga men han bara sparkar och rör sig runt. Han får vinsten och blir därmed Svensk mästare 2011.

Är så sjukt jävla besviken och deprimerad att jag inte ens haft lust att blogga.


SEMIFINAL SM 2011

2011-03-20 @ 17:12:24
Permalink Giang's WorldKommentarer (3)
Giang Hoang (Borås Fightgym) VS Harri Martin Längby (Golden Leaf Malmö)

http://www.youtube.com/watch?v=vecdA1GahXU

(Försöker fixa så youtube video funkar här med det är cp)

INFÖR SM 2011

2011-03-17 @ 02:54:38
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
På fredag går jag Semifinal i Thaiboxning SM 2011! Jag möter Harri Martin Längby från Golden Leaf! Ser fram emot det och är sjukt taggad!

Hur har förberedelserna sett ut inför SM?

-Jag har kört mycket löpträning och tränat ungefär 6 dagar i veckan dom tre senaste månaderna, ibland dubbla pass på en dag beroende på jobb och allt annat. Dom sista veckorna har jag visualiserat mig in i fighten så jag även är 100% förbered mentalt. Jag ligger ganska bra till med vikten så det är inga problem för mig!

 

Vem möter du och vad vet du om din finalmotståndare?

-Jag möter Harri Längby från Golden Leaf i Semifinal. Det blir antagligen Johan Franzen i finalen. Johan är väldigt duktig med snabba sparkar.


Har ni mötts tidigare, hur gick det då?

-Skulle möta Harri Längby tidigare men han hoppade av och Johan Franzen förlorade jag mot förra SM mycket pga att jag fick en spricka i foten 3 veckor innan och var inte alls bra förbered.


Vad tror du om utgången?

-Jag kommer att stå som vinnare den 19 Mars med bältet runt min midja!


Vad kommer att vara avgörande för matchen?

-Den som tränat och lidit mest på träningen och har bäst dagsform vinner.


Hur kommer du att fira vinsten?

-Supa mig full och må så jävla bra med alla vänner.


Vad betyder det för dig om du tar hem SM?

-Det skulle betyda allt! En chans på VM men främst att jag är bäst i 57kg.


Vad är nästa mål efter SM?

-NM och VM


EN NY KOMPIS!!

2011-03-09 @ 20:03:58
Permalink Träningar!Kommentarer (11)
Hade sån ångest ifall jag skulle ut och springa i snön elr om jag skulle ta ett gympass, slutade med att jag körde först 1 tim på biceps och triceps sen hittade jag mig en ny kompis - Crosstrainer maskinen! Vilket jag Underskattade i början för jag tänkte äsch jag kör lite lätt bara för att få upp flåset, den här kärringmaskinen kan ju knappt ta dö på mig.

Så jag valde ett intervall program, kurverna på diagramet började lågt sen jättehögt och så lågt igen. Crosstrainer maskinen mina vänner det är min nya kompis eftersom det var mycket jobbigare än va jag anat! Detta slutade med ett väldigt bra konditionspass och efter 20 minuter visade mätaren 9.9km! Woho!


SNÖ IGEN!?

2011-03-09 @ 13:01:20
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jaha! Vad var det jag sa? Just precis när snön håller på försvinna och värmen börjar kika fram så snöar det som aldrig förr! Härligt jag som hade tänkt dra ut på en löprunda men vettefan nu när de är sånt tråkigt väder.

VÅR

2011-03-08 @ 21:53:41
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Nu känner man att våren är här, varmt och skönt. Nu får vi hoppas att värmen håller hela tiden nu för man vet ju aldrig med detta land när som helst kan det plötsligt börja snöa :P
Härligt att löpträna i solen iallafall, känner mig i riktigt bra form bara en vecka kvar att träna för nästa lördag smäller det hårt!


FREDAG

2011-03-04 @ 22:50:10
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Äntligen fredag idag och det känns verkligen skönt me helg det behöver man verkligen. Varit på jobbet och just nu är jag ensam kille med 6 tjejer! Fredrik är på semester så har ingen som jag kan spela fifa med på rasterna :(

När alla är ute och super då jag tillbringar kvällen genom att träna med mina fightgym bröder och idag gick väldigt bra! Löpningen kändes helt super och allt satt som de skulle, nu bara till o finslipa formen sista veckorna innan SM.



Så här bra form var jag idag! (tjockis)


Viet fett rippad!!

DET GÅR FORT FRAM

2011-03-02 @ 21:03:54
Permalink Giang's WorldKommentarer (7)
Shit va dagarna går fort nu redan Mars! 16 dagar kvar till jag fightas! Var på gymmet och körde. Nu är det endast 1 kg kvar till matchvikt och jag känner mig stark, imorgon börjar första träningen på den nya lokalen och då äre dags att finslipa allting fram till SM

Sexy Back!



Såå sjukt jävla gott var maten efter träningen!

BRUD BYTE

2011-03-01 @ 17:59:35
Permalink Giang's WorldKommentarer (8)
Shit va brudarna klagar på denna bilden på Fightgyms första sida xD
Kommer att ändra bilden till något annat tills vidare pga klubben ansöker om bidrag och då kanske inte denna bilden är den bästa att han framme. Så det är inte pga dom sura tjejerna jag byter bild ;)



RSS 2.0