MÅLNING AV PETTER

2011-07-26 @ 22:11:47
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
En målning av Petter Juhl, det liknar mig men vet inte om de ska föreställa mig! :D


DAGSFORM

2011-07-15 @ 00:54:56
Permalink Giang's WorldKommentarer (4)
För några dagar sedan la jag ut en bild på en "skinny mig". Nu har jag tränat bra, hållt kosten och använd rätt kosttillskott och detta är resultatet.


BRA TRÄNING

2011-07-13 @ 21:54:45
Permalink Träningar!Kommentarer (2)
Har börjat träna thaiboxning efter en några veckors vila då jag bara tränat styrke dock mindre kondition än jag borde. Men idag gick det verkligen jättebra på träningen, jag fick både bra pad och sparring träning.

Anna är en jätteduktig padhållare


Perfekt vänsterspark



Spänner mig på träningen


PROUD OF WHO YOU ARE

2011-07-11 @ 19:08:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Te lappar med söta men ibland inspirerande meningar.

Be pround of who you are


BUSY WEEKEND

2011-07-11 @ 14:01:31
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jobb jobb hela helgen, har varit så upptagen att jag knappt hunnit träna :D Har varit i Ski hos annas föräldrar och det var trevligt. Vi åt middag och det kändes nästan att man var hemma hos mamma i Borås!

Jag hade feber och måtte inte riktigt bra i fredags så jag gick och la mig och svettades som en gris rätt som de var så vaknade jag upp utan feber så jag kunde ju jobba dagen efter men träningen gick åt helvete säkert pga att jag varit sjuk dagen innan

Erkänn min Tshirt är cool!

FREDAG MORGON

2011-07-08 @ 11:34:38
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Älskling är sjuk :( Krya på dig <33
Vakna tidigt, äta frukost sen är det dags att kötta axlar på gymmet. Sen blir det jobb från kl 16, cant wait to meet my buddy.






FÖRSTA DOPPET I ÅR

2011-07-07 @ 20:26:56
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Hängde med Anna och hennes familj till ett utomhusbad här i Oslo, det var soligt imorse men när vi kom fram försvann all sol så himla typiskt. Det var rätt skönt att bada men de kunde varit varmare med tanke på att det är sommar.



Vi hade även med oss våran maskott the happy baby



Håret börjar även bli för långt, får ta och klippa det snart. Men hur ska jag ha det?...


I AM CHAMPION DES!

2011-07-07 @ 11:28:17
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
För alla Masato fans! En riktigt grym och inspirerande fighter, hans alla matcher i 16 delar i HD och gjord av den berömda Shunsuke.


KVÄLLCHILL

2011-07-06 @ 21:40:10
Permalink Giang's WorldKommentarer (2)
Träningen gick hyfsat bra och jag är nöjd även fast det kunde gått bättre men imorgon kommer jag förmodligen ha sjukt goo träningsvärk i benen :)

Såhär såg dagens form ut och jag kommer ta en ny bild om cirka en månad och det kommer bli spännande o se hurdan man har utvecklats nu när jag ska börja med det nya upplägget som är anpassat för fighters, jag kommer att posta det imorgon så kika gärna in då ifall du är nyfiken.



Anna är duktig och kör på enligt upplägget!



Nu ligger vi i soffan och kollar gamla episoder av OC, chillar, bloggar och äter en massa mat och tillskott kroppen behöver för att återhämta sig. Kosten är faktiskt minst lika viktig som träningen ifall man vill ha bra resultat och nå sina mål. Goodnight fellows ;)


FRUKOST OF A CHAMPINJON

2011-07-06 @ 12:48:49
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Vaknade ganska sent för att ha laggt mig i bra tid inatt. Har haft så sjuka drömmar nu senaste tiden sen jag fick två zma tabletter för några dagar sen, tänker inte beskriva men det är sjukt :P.

Jag börjar dagen med en kostrikfrukost som jag lärt mig av Anna, det är 90g havregryn inblandat med en proteinshake, två kokta ägg och två zeus booster tabletter.



Benpasset är fanimej det jobbigaste i hela veckan, det gör ont men känns ändå så sjuktbra! Jag har ett upplägg som är anpassat för fighters men jag har endast valt ut ett fåtal övningar jag tänker ha i mitt pass.


VILODAG INNEBÄR GOD MAT!

2011-07-05 @ 21:43:07
Permalink Giang's WorldKommentarer (1)
Idag har jag vilodag från all träning de senaste dagarna och för att få den bästa återhätmtningen bestämde jag och tjockisen för att laga stekta nudlar med curry och kyckling!

Imorgon blir det benpass i gymmet, alltid lika härligsvimfärdig som vanligt :)




NYTT HEM I OSLO

2011-07-05 @ 11:45:40
Permalink Giang's WorldKommentarer (4)
Hej bloggen, nu gör jag mitt första inlägg på mer än två månader. Anledningen för det är att jag har haft så mycket annat att tänka på att jag knappt hunnit med skrivandet.

Nu har jag flyttat till Olso och bor med Anna, hon skaffade mig jobb och hjälpte mig väldigt mkt! Tack<3

måste säga att det kändes väldigt spännande att flytta till en ny stad där man kan börja om och vara precis vem man vill i en stad där ingen vet mitt förnamn men ett få personer tar och stirrar på mig och säger "Är inte det en av Hoang bröderna!?!?"



Detta är vårat nyinredat vardagsrum! Mitt nya gamingplace wihooo!

RSS 2.0