FÖRSTA MILEN I SOMMAR

2013-06-20 @ 21:51:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Sprang första rundan efter senaste matchen som var för exakt 27 dagar sedan och under den tiden har jag inte tränat kondis endast BJJ och styrke men löpningen ändå gick förvånadsvärt väldigt bra! Kändes som jag inte alls haft ledigt från konditionsträningen och detta är superbra så här tidigt in i förberedelserna inför EM Portugal 2013. Det är just såhär en perfekt sommarkväll ser ut för mig!
 
Hann ta mig ut till solen i en park innan träningen och så här såg det ut:
 
Pre meal: Ris med lax och curry dressing
Pwo: Swedish Supplement F#cked Up!
 
Dagens Träning: 10km på 48min - NIKE+ Aktivitet finns här!
 
Post meal: Ris med kycklingfilè
 
Innan läggdags: Diet Fuel + BCAA
 
 
 
 
 
 

VARM SOLSKEN OCH GRYM START PÅ UPPLADDNINGEN INFÖR EM

2013-06-18 @ 23:06:30
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Solskenen har äntligen nått fram till oss i Oslo och jag mig på kragen för att sitte ute i solen idag och inte hemma framför datorn som jag brukar göra. Jag och Sena valde att ha picknick uppe på Operan, vi låg och solade samtidigt som vi ät våra matlådor vi hade med oss inför våra träningar. Hon skulle träna BJJ men jag var tvungen att skippa för att komma tillbaka till thaiboxningen för nu är det fem veckor kvar till EM så det passar fint att köra på nu.

Träningen gick mycket bättre än förväntat, jag har fortfarande kondis kvar fast att jag inte tränat någon kondis efter senaste matchen. Det kunde inte ha startat bättre än det gjorde och jag har en känsla av att det kommer gå riktigt bra.


ITS OFFICIAL!

2013-06-14 @ 02:28:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Då är det Officiellt! Vårt nya kampsportsgym öppnar sina dörrar den 1 Augusti på Töyen och äntligen får vi som är gymlösa ett riktigt gym att träna på här i Oslo. Eirik och Fatima står som ägare och jag bidrar med att skapa klubbens nya logga och hemsida kommer inom kort! Tog bra tid skapa loggan på PS eftersom jag ritade med thaiboxaren med datormusen och är nöjd med resultatet efter tusen justeringar.
 
Klubbens huvudpriroritet är Thaiboxning men vi kommer även ha MMA, BJJ och BOXNING som självklart kan satsas på om vi lyckas få upp talanger som vill göra karriär.
Vi har även en Facebook sida som är värt att gå in och gilla för mer information framöver Fighters Lab.
 
 
 

NÄSTA TÄVLING ÄR INTE LÅNGT IFRÅN

2013-06-12 @ 08:40:00
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Väljer att gå upp tidigt idag för att ta turen till gymmet innan det är dags för jobb. Det senaste två veckorna har jag haft BJJ som min ända kampsportsträning och mer o mer förstår jag vad det går ut på, mycket tekniker och kroppsbehärskning på högnivå och tror det passar mig bra sedan jag lär mig saker snabbt. På sparringen imporviserade jag och lyckades klappa ut min vän två gånger på lås jag kom på själv :P
 
Det närmar sig Amatör EM Thaiboxning i Portugal och jag har ställt upp i viktklassen 51 kg! Det är egentligen under min riktiga viktklass men måste tänka på tvillingbrorsan också sen är det bättre vi drar tillsammans sedan vi alltid har sjukt kul när vi åker på sånna arrangemang som vi gjort hela livet. Min uppladdning börjar om ett par veckor så jag njuter medans jag kan så att är 100% taggad för fightas!
 
 
 
 
 

BJJ VAR JU SKITKUL

2013-06-04 @ 22:32:09
Permalink Giang's WorldKommentarer (0)
Jag har haft ett litet uppehåll från thaiboxningen sedan vinsten i Borås för det är alltid skönt att ha vad jag kallar "semester" från all fighting för att återhämta sig och vara helt redo inför nästa fight. Jag älskar ju all träning så jag bestämde mig för att göra något nytt och har alltid velat börja med någon sorts av grappling. Kolla runt och funderade lite och fick för mig att BJJ måste ju ändå vara rett fett att pröva på.
 
Jag visste att Black Box hade en brasse vid namn Maicon Gomes som kör med dom och då var det helt solklart att det var där jag skulle pröva på om något ställe så jag köpte mig Gi från Maicon och var supertaggad för att se hur det skulle gå.
 
Allt gick fint i början och jag kände mig i bra form i fysen vi gjorde som uppvärmning och fick lära mig en taekdown.. Men när det väl var dags för sparring så fick jag både armar och fötter vridda åt alla håll. Jag lyckades försvara mig ganska bra men hade ingen aning om hur och vad jag skulle göra så det blev soppa av min prestation. Hade velat lära mig lite mer positioner osv så man är lite säkrare men med tanke på att jag bara hoppade in mitt i en termin så fick jag bara följa tempot som var där. jag fick tydligen komplimanger att jag var stark och hade power så det var ju bra. Även fast jag fick stryk så tyckte jag det var riktigt jävla kul och är säker på att om jag blir lite mer tekniskt kan det gå grymt bra.
 

RSS 2.0