TUNG FÖRLUST

2011-03-23 @ 21:35:25
Kom vidare från semifinalen efter att ha slått Harri Längby och möter Johan Franzen i finalen, detta är en match jag längtat så mycket efter och pressen är stor!

Det ända Johan gjorde var att han sparkar, backar och rör på sig. Jag pressar honom hela matchen och vill in och kriga men han bara sparkar och rör sig runt. Han får vinsten och blir därmed Svensk mästare 2011.

Är så sjukt jävla besviken och deprimerad att jag inte ens haft lust att blogga.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jeg synes du kriget bra. Nå har du et helt år du kan fokusere på å bli en bedre fighter, og sikkert fighte endel gode matcher i gallaer etc.



Man må alltid gjøre det beste ut av situasjonen, selvom tap er så jævla tungt...



Fint innlegg :)

2011-03-24 @ 11:25:20
URL: http://anna.teamfmt.no
Postat av: dresses

Varje månad lottar vi ut ett presentkort på 200kr som du kan handla för i vår webbutik. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:



Skriva om www.dresses4you.neti din blogg samt lägga med länk till vår hemsida. Du kan länka till en speciell produkt du vill tipsa om eller en av informationssidorna på vår hemsida. Självklart går det bra med länken till första sidan också: http://www.dresses4you.net . Huvudsaken är att det i ditt blogginlägg finns med en länk som går till oss.



2011-03-28 @ 23:43:46
URL: http://dresses4you.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0